Plåt- och takarbeten. Visst det går att göra själv och jag kan på ett sätt förstå de som väljer att göra det, men samtidigt är det något jag aldrig skulle få för mig att göra själv. När det kommer till höga höjer, nog mer det är själva plåtslageriet, så erkänner jag mig besegrad. Jag har lite höjdskräck och sen är jag dessutom lite för ohändig och teoretiskt lagt för att jag ska kunna göra något så praktiskt och omfattande som en takrenovering på egen hand.

Vi har en färdig plan här hemma för hur vi ska göra när det är dags att renovera taket. Vi kommer då att ta hjälp från Kungsörs Byggnadsplåtslageri och Industriservice och låta dem skicka ut personal och takläggare till oss som kan fixa alla delarna med plåtslageriet åt oss. Känns som att det blir betydligt bättre på så sätt. Så det är helt enkelt det vi kommer gå efter nu istället.

Anledningen till att vi redan nu, innan vi ens är i behov av en takrenovering, har klart för oss vilket företag vi ska vända oss till när det blir aktuellt är för att vi båda är sådana personer som tycker om att planera och ha saker klara och tydliga. Så att vi vet hur vi har det och inte behöver oroa oss när det väl blir aktuellt, så mycket skönare.