Behöver du hjälp med dina rör?

God eftermiddag, god eftermiddag! Hoppas ni alla har haft en bra dag hittills och att ni även mår bra, förhoppningsvis får ni en fortsatt bra dag och vecka. Min insats för att förbättra er dag och vecka en aning är att skriva ett rekommendationsinlägg, det ska handla om företaget Harboms Rör AB som jobbar med rör i Uppsala. Ni kan läsa vidare här sedan om ni vill ha mer information om dem och deras jobb.

Jag tog hjälp av det här företaget för några veckor sedan när jag lyckades få översvämning här hemma. Från ingenstans kom jag hem och en del av golvet i köket var blött, vilken visade sig bero på dåliga rör som hade gått sönder under diskbänken. Jag behövde efter det snabbt hitta ett företag som kunde hjälpa mig med mina rör i Uppsala. Snabbt därefter hittade jag Harboms rör AB, företaget som fick komma hem till mig och hjälpa mig. Tur som jag hade kunde de komma på kort varsel, de kom snabbt hem till mig och gav mig all den hjälpen jag var i behov av. Idag är jag verkligen tacksam för att de kunde komma så snabbt, annars hade det troligtvis blivit översvämning i hela köket som sedan krupit vidare i huset. Av personalen på det här fick jag både riktigt bra hjälp med även ett otroligt bra bemötande, det trevliga bemötandet gjorde att hela upplevelsen blev mycket bättre. Allt som det här företaget kom att erbjuda var av bästa kvalité. I framtiden kommer jag definitivt vända mig till dem igen om jag får ytterligare problem med mina rör i Uppsala, jag tycker även att ni borde göra detsamma. Förhoppningsvis har ni fått ut något av det här inlägget, ha nu en fortsatt bra dag.